18.09.2011

Muratpaşa 52 attı

Türkiye Kadınlar Hentbol Ligi'nde ilk hafta maçları yapıldı. Ankara'da Gazi Üniversitesi'ni 52-23 yenen Muratpaşa Belediyesi, daha ilk haftadan iddiasını ortaya koydu. Maliye Milli Piyango ve Yeni Mahalle Belediyesi de ilk hafta maçlarını kazanırken, Anadolu Üniversitesi-İzmir Büyükşehir maçında galibi tek gollük fark belirledi.

Geçen yılın Çalenç Kupası finalisti Muratpaşa Belediyesi, ilk yarıda 9 gol yediği maçta Gazi Üniversitesi'ni 29 sayı farkla mağlup etti. 12 oyuncunun gol attığı Muratpaşa'da Ayla ve Olena 6'şar gol kaydetti.

Ligin yeni ekibi Yenimahalle Belediyesi, İstanbul Emniyetgücü'nü 33-30 yendi. 14 dakika eksik oynanan Yenimahalle, milli oyuncu Funda Karabay'ın 8 golüyle sonuca gitti.

Maliye Milli Piyango, ilk 10 dakikada 6-1'i bulduğu maçta Çankaya Belediyesi ANKA'yı 32-25 yendi. Çankaya'da Şenay 10 golle maçın en skoreri olurken, ikinci yarıda fark üç sayıya kadar inmesine karşın Piyango, mücadeleyi 7 gol farkla kazandı.

Haftanın en yakın maçında ise Anadolu Üniversitesi, Eskişehir'de İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne 29-28 üstünlük sağladı. İlk yarıda 17-13 önde geçen Anadolu, ikinci yarıda sıkıntı yaşamasına karşın tek golle mücadeleyi kazandı. Maçta en skorer oyuncu 8 gol kaydeden İzmir'den Asiye'ydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder