3.09.2011

Üsküdar'dan Kötü Başlangıç


EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Üsküdar Belediyesi, eleme grubunun ilk maçında ev sahibi Slovak temsilcisi IUVENTA Michalovce'ye 38-28 kaybetti.

Tabii haberi dün girmek lazımdı, lakin sevgili EHF'miz ve Eurohandball geceyarısına kadar hiçbir kıpırtı göstermeyince bugüne sarktı. Çemkostav Arena'da yapılan karşılaşmada ilk gol Derya'dan gelirken, seyircisinin verdiği destekle maça müthiş bir giriş yapan Michalovce, arka arkaya bulduğu gollerle durumu 5-1'e getirdi. Özellikle savunmada sıkıntı yaşayan temsilcimiz, topu içeriye indirmekte ve şut imkanı bulmakta zorlanınca, karşılaşmanın ilk bölümünde fark gittikçe açıldı. İlk devrenin yarısına geldiğimizde tabela 16-8'i gösteriyordu. Bu dakikadan sonra özellikle top kayıplarından dolayı birçok hızlı hücum yiyen Üsküdar, Kovalickova ve Rebicova'nın arka arkaya gelen gollerine engel olamadı ve ilk devre 10 farkla, 22-12 sona erdi.



İkinci devreye Betül'ün iki golüyle başlayan Üsküdar, Yeliz'in de sonradan açılmasıyla 42. dakikada farkı 6'ya kadar çekti. Ancak Michalovce koçu Tomas Hlavaty'nin molası sonrasında toparlanan ev sahibi, 10 dakika içinde müthiş bir savunma performansıyla Üsküdar hücumlarına karşılık verdi ve farkı tekrar 10'a çekmeyi başardı. Maç sonunda skor tabelasında 38-28 üstünlüğü vardı Michalovce'nin.

Üsküdar adına en skorer oyuncu 5 golle Yasemin Şahin olurken, Michalovce'den Kovalickova ve Holla dörder golle kendi takımlarının en skorer isimleri oldular.

2. maç Veseli, 3. maç ise grubun favorisi Zajecar ile. Kayba tahammül yok...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder